For the Lastest News Sign up mobilsocial

Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο της …

Κοκκινο ποταμι τελευταιο επεισοδιο

Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο της …

Ο Θέμης σκοτώνει τη Βασιλική και μετά αυτοκτονεί.

Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο της υπερπαραγωγής του OPEN | Έθνος Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο της υπερπαραγωγής του OPEN 13.07.2020 21:49 Τελευταία Ενημέρωση 13.07.2020 21:58 Ο Θέμης σκοτώνει τη Βασιλική και μετά αυτοκτονεί

Στην  «», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο Open TV και έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το «» βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του  και ταξίδεψε τους τηλεθεατές στα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ποντίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέσα από έναν μεγάλο και θυελλώδη έρωτα. Οι διώξεις των χριστιανών κορυφώνονται. Η Χρυσάνθη με το παιδί της Ιφιγένειας στην αγκαλιά καταφεύγει στο μοναστήρι, όπου βρίσκεται και η Λουσίν.

Διαβάστε ακόμα:

Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια, η Σοφία και οι υπόλοιποι εγκλωβισμένοι στην εκκλησία βιώνουν τραγικές στιγμές, καθώς ο Μουράτ και ένα τσούρμο εξαγριωμένων Τούρκων πετούν στουπιά με φωτιά για να τους κάψουν. Ο Χότζας μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει τρέχει με την Ειρήνη να τους σώσει και καταφέρνει, παρά την παρέμβαση του Μουράτ, να ανοίξει την πόρτα της εκκλησίας. Οσοι από τους έγκλειστους δεν έχουν χάσει τη ζωή τους βγαίνουν έξω και η Ειρήνη με συγκίνηση βλέπει τη μάνα και την αδελφή της. Οι τρεις γυναίκες πέφτουν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Δυστυχώς, όμως, η ευτυχία της επανένωσης δεν κρατά πολύ.

Η Σοφία, καταβεβλημένη από τις κακουχίες, αφήνει την τελευταία της πνοή. Αργότερα, πάνω από τον τάφο της, η Ιφιγένεια ανακοινώνει στην αδελφή της ότι θα φύγει για να ψάξει τον γιο της. Η Ειρήνη ετοιμάζεται να την ακολουθήσει, αλλά λίγο πριν ξεκινήσουν αποφασίζει να μείνει με τον Χότζα, αφού τον έχει αγαπήσει, ενώ μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Ιφιγένεια καθώς κάνει την εμφάνισή του ο Μίλτος. Πίσω στη σπηλιά, οι αποκλεισμένοι, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον καμία σωτηρία, παίρνουν μια ηρωική απόφαση, ακολουθώντας την πρόταση της Ευγενίας. Προτιμούν να αυτοκτονήσουν από το να πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Ο Παναγιώτης ζητά από τον παπά να τον παντρέψει με τη Χαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Θέμης σκοτώνει τη Βασιλική

Στη συνέχεια όλοι κοινωνούν και η Ευγενία κάνοντας την αρχή δίνει το όπλο στον Θέμη για να τη σκοτώσει, ενώ οι υπόλοιποι μπαίνουν σε μια γραμμή και περιμένουν τη σειρά τους. Ο Θέμης σηκώνει το βαρύ φορτίο και πυροβολεί τον έναν μετά τον άλλον τους συμπατριώτες του. Τελευταία σκοτώνει τη Βασιλική και την ώρα που οι Τούρκοι ορμούν μέσα στη σπηλιά στρέφει το όπλο και δίνει τέλος στη ζωή του. Εν τω μεταξύ, ο Κεμάλ αποφασίζει να κάνει τον δικό του στρατό για να εξοντώσει τους Ελληνες και τους Αρμένιους και παίρνει τον Οσμάν ως συνεργάτη του.

A post shared by (@argyris_pandazaras) on Jun 17, 2020 at 6:05am PDT

A post shared by (@argyris_pandazaras) on Jun 9, 2020 at 4:17am PDT

A post shared by (@argyris_pandazaras) on Jan 9, 2020 at 3:09am PST

Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια παντρεύονται

Την ίδια ώρα, ο Μίλτος και η Ιφιγένεια καταφέρνουν να φτάσουν στο μοναστήρι, όπου βρίσκουν τον μικρό Μιλτιάδη. Εκεί ο Γρηγόριος τους παντρεύει με κουμπάρα τη Λουσίν και παράνυμφο τον γιο τους. Το ζευγάρι σχεδιάζει να διαφύγει στο Παρίσι. Χωρίς να έχουν ιδέα τι έχει προηγηθεί, πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο στην Αμισό, προκειμένου ο Μίλτος να πάει στο σπίτι για να βρει τους δικούς του. Εκεί τον βλέπει ο Οσμάν και ένα άγριο κυνηγητό ξεκινά. Με τους Τούρκους να τον πυροβολούν, ο Μίλτος καταφέρνει να ξεφύγει και να φτάσει σώος στο ξενοδοχείο. Η τύχη φαίνεται να τους χαμογελά. Ενας Γάλλος αξιωματικός προσφέρεται να τους βοηθήσει να διαφύγουν, αφού έχουν γαλλικά διαβατήρια. Ενώ φτάνουν στο τελωνείο για να μπουν στο καράβι, ένας Τούρκος αναγνωρίζει τον Μίλτο και ειδοποιεί τον Οσμάν, που καταφθάνει με τον μουτασερίφη και τον Οντούρ. Στην ένταση που ακολουθεί, ο Μίλτος ομολογεί ότι δεν είναι Γάλλος και ζητά από τον αξιωματικό να σώσει την Ιφιγένεια και το παιδί. Η μοίρα του έχει σφραγιστεί. Μαζί με άλλους μελλοθάνατους περνά από ένα ποτάμι που έχει γίνει κόκκινο από ανθρώπινο αίμα.

A post shared by (@anastasia_padousi_official) on Jul 9, 2020 at 6:27am PDT

Ο Μίλτος μαζεύει όσο κουράγιο του έχει απομένει και αρχίζει να χορεύει τον πυρρίχιο, παρασύροντας και τους υπόλοιπους. Οταν πέφτει κάτω εξουθενωμένος, τον πλησιάζει ο Κερέμ, του ψιθυρίζει στο αυτί να το σκάσει και του κόβει τα δεσμά. Ενώ ο Μίλτος τρέχει προς τη σωτηρία, μια σφαίρα τού κόβει το νήμα της ζωής. Την ίδια ώρα, πάνω στο πλοίο που οδηγεί στην ελευθερία, η Ιφιγένεια με τον μικρό Μιλτιάδη στην αγκαλιά της συνειδητοποιεί ότι τίποτα από αυτά που έζησε δεν πρέπει να ξεχαστεί.

A post shared by (@papazisisioannis) on Jan 8, 2020 at 12:29am PST

on Jan 17, 2020 at 10:04am PST

Ο Μίλτος «αποχαιρετά» την Ιφιγένεια

Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, απέκτησαν ένα παιδί και ερωτεύτηκαν με φόντο τραγικά ιστορικά γεγονότα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Ιωάννης Παπαζήσης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όλους τους τηλεθεατές και αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστριά του  – την Ιφιγένεια του «Κόκκινου ποταμιού» γράφοντας:  «Λοιπόν, Κυριακή και Δευτέρα είναι τα δύο τελευταία επεισόδια της ιστορίας μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας δώσατε. Πραγματικά ήταν μεγάλη. Εγώ ξέρω ότι όλοι δώσαμε την ψυχή μας για να περιγράψουμε τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Όπως ξέρω πολύ καλά ότι με αυτό το κορίτσι αγαπήσαμε πολύ τους ήρωες μας και κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή ήταν ένα κομμάτι από την ψυχή μας. Μεγάλο ταξίδι και μεγάλο το ευχαριστώ. Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια σας χαιρετούν».

A post shared by (@papazisisioannis) on Jul 7, 2020 at 8:07am PDT

A post shared by (@papazisisioannis) on Jun 27, 2020 at 11:37pm PDT

Το Κόκκινο ποτάμι σε αριθμούς

Περισσότεροι από 171 ηθοποιοί και 1.140 κομπάρσοι επιχειρούν να φωτίσουν τις ιστορικές μνήμες του Ποντιακού Ελληνισμού. Γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί σε 15 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το «Κόκκινο Ποτάμι» πέρασε από το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, το Κτίριο «Κωστής Παλαμάς», το ΜΙΕΤΕ, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Μέγαρο Υπατία, βρέθηκε στο ατμόπλοιο «Θαλής ο Μιλήσιος» στο Παλαιό Φάληρο και στη συνέχεια ταξίδεψε σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας: Καστοριά, Δερβενοχώρια, Βέροια, Ξάνθη, Εδεσσα, Νάουσα, Δράμα, Παλαιός Αγιος Παντελεήμων κ.α. Ο  είναι ο πρώτος που αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και να επενδύσει σε μια σειρά η οποία αφορά την Ιστορία του Ελληνισμού.

Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ TAGS ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου Όνομα* Email* Μήνυμα* Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η και οι της Google. NETWORK ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 08:48 08:44 08:35 08:32 08:04 08:00 07:57 07:28 07:15 07:12 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ © 2020 Ethnos.gr ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  4 ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

Join mobilsocial social network mobilsocial This article source is Ethnos Article is Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο της …

USA latest News | Canada latest News | Australia latest News

Social Network

accident attorney miami