Black Friday-staking bij Amazon Duitsland

Bol.com Black Friday

Black Friday-staking bij Amazon Duitsland

Bij zeven Duitse distributiecentra van Amazon wordt momenteel een staking gehouden door de Duitse vakbond Verdi. Er is bewust gekozen om actie te voeren …

Black Friday-staking bij Amazon Duitsland | Twinkle

Twinkle | Digital Commerce
Hoofdmenu

Zoeken

Meest gelezen dossiers

 Topics

Twinkle Topics bundelen artikelen over actuele, relevante topics binnen digital commerce. Van affiliatemarketing tot zoekfunctie, je vindt het hier.

Magazine

Iedere maand biedt Twinkle een flinke portie inspiratie voor alle webwinkeliers, groot klein of in de dop. Onze lezers waarderen het magazine met een 7.8. En daar zijn we trots op.

Topmenu

715

1

0

0:52

Black Friday-staking bij Amazon Duitsland

Bij zeven Duitse distributiecentra van Amazon wordt momenteel een staking gehouden door de Duitse vakbond Verdi. Er is bewust gekozen om actie te voeren tijdens Black Friday.

Er zijn acties gepland in Leipzig, Bad Hersfeld (twee centra), Rheinberg, Werne, Graden bei Augsburg en Koblenz. Twee van deze dc’s, namelijk die in Koblenz en in Rheinberg, verzenden pakketjes voor de Nederlandse markt. Werknemers hebben woensdagavond het werk stilgelegd bij het begin van de nachtshift, voor een periode van drie dagen. Dat schrijft . De vakbond wil druk zetten op Amazon om te zorgen voor betere lonen en arbeidsomstandigheden. Dergelijke acties vinden vaker plaats tijdens belangrijke momenten als Prime Day of in de aanloop naar Kerstmis.

Amazon kondigde zelf gisteren aan dat alle werknemers een kerstbonus ontvangen van in totaal 500 miljoen dollar. Dat komt neer op 300 dollar voor voltijdwerkers en 150 dollar voor deeltijdwerkers in de maand december, weet .

Redacteur

720

1

0

Redacteur

Tessa van Glabbeek is redacteur bij Twinkle en schrijft artikelen over e-commerce. Na haar opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht ging ze in 2017 als online redacteur aan…

Twinkle | Digital Commerce9654

Er is op dit moment 1 keer gereageerd op:

Black Friday-staking bij Amazon Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Naam:E-mail:Reactie:

Je reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.

Gerelateerde artikelen:
Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief:

Recente reacties

Quick links

Ontvang onze nieuwsbrief

Join mobilsocial social network mobilsocial This article source is Twinkle Article is Black Friday-staking bij Amazon Duitsland

Categories: Dernières nouvelles de Belgica
USA latest News | Canada latest News | Australia latest News